Corona maatregelen van de Witsenkade

Helaas gaan we de maatregelen weer wat aanscherpen

Helaas moeten we de maatregelen weer iets aanscherpen door de toename van de besmettingen.

Nieuwe maatregelen:
– Bel ons de eerst volgende werkdag of stuur ons een email, als je zelf besmet bent met COVID-19 of als je in quarantaine bent. Ook als je niet op korte termijn een afspraak hebt. Het is belangrijk dat wij hiervan op de hoogte zijn!
– We verzoeken je vriendelijk toch dringend een mondkapje te dragen, bij een bezoek aan je praktijk. Ook wij zullen vanaf nu een mondkapje dragen.
– Ben je >37 weken zwanger en moet jij of je partner een COVID-test, bel ons dan. Mogelijk komen jullie in aanmerking voor de prioritiets-regeling en ontvangen jullie binnen een dag de testuitslag.

Witsenkade
vader en baby

Ondanks de afstand toch dichtbij…

Het is licht buiten, het is donker in mijn echokamer. Zo hebben we goed beeld om deze mooie baby van rond de 11 weken te gaan bewonderen.

De zwangere komt alleen, dat is nu de richtlijn. Want er heerst een virus in de wereld. Maar nu zitten we in deze wereld. Een kamer in het donker en een zwangere vol verwachting om alleen met mij te kijken naar hun baby.

We kennen elkaar. Ik heb haar mogen begeleiden bij hun 1e kind, een prachtige thuis bevalling.

Emely Achterberg

Gewijzigde openingstijden laboratorium.

Alle laboratoria in de stad hebben hun openingstijden aangepast.

Check dus altijd de website van het afnamepunt. We vermelden hier openingstijden van de meest gebruikte, het OLVG en SHO.

Witsenkade
Covid-19 afbeelding met uitleg FAQ

FAQ Corona (COVID-19)

We begrijpen dat jullie veel vragen hebben over het Coronavirus.
We proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, maatregelen en adviezen.

Hierbij antwoord op de meest gestelde vragen.

Witsenkade
COVID-19 virus

COVID-19 (Coronavirus)

Jullie zullen net als wij veel vragen hebben over het Coronavirus. Omdat het een nieuw virus is, weten we helaas niet alles en veranderen adviezen soms door voortschrijdend inzicht. We zullen jullie zo goed mogelijk informeren. Wij worden op de hoogte gehouden door het RIVM, onze beroepsgroep en hebben natuurlijk overleg met huisartsen en gynaecologen. Lees hier de actuele maatregelen …

Witsenkade