ervaringen

Hier vind je recente reviews, bedankjes en verhalen van onze cliënten.

Meer reviews kan je lezen op Zorgkaart Nederland, de grootste review site voor de gezondheidszorg.

Wat zijn we weer blij dat onze dochter geboren is en wat zijn we weer dankbaar dat jullie ons daar in het gehele proces hebben bijgestaan! Jullie zijn stuk voor stuk zo kundig en oprect geïnteresseerd. Elke keer worden we zo goed geholpen en jullie luisteren alsof het de allereerste keer is dat jullie deze verhalen (“Goh, heb hier een beetje last van”; “Wanneer moet ik nu al weer bellen?” etc) horen. Zo fijn! Heel, heel, heel veel dank voor jullie hulp!

Dorine

10

Wonderful, wonderful, wonderful. Every encounter with the midwives and each appointment were lovely. The midwives are extremely attentive and I felt like I was their only patient. The birthing experience was great and I loved the two midwives who were with me through it all. They were calm and confident and I never doubted their skill - not once. I HIighly recommend!

Lees review op Zorgkaart Nederland

Image

Onze ervaring met de Witsenkade is ontzettend fijn. Toen ik de eerste keer zwanger was en we op gesprek kwamen, voelden we ons meteen erg op ons gemak en serieus genomen. Het was natuurlijk nog pril, even kennismaken, maar we hadden meteen al het idee: met deze praktijk komt het helemaal goed. We hadden dan ook veel steun aan Laudi toen we helaas na 14 weken een negatieve uitslag van de combinatietest kregen. Na de premature bevalling werd er heel attent meerdere malen contact opgenomen om ons te vragen hoe het ging. Daarom was er ook geen seconde twijfel toen we opnieuw zwanger mochten worden om weer terug te keren naar de Witsenkade.  De bevalling ging heel voorspoedig, op een onverwachte en spannende buikoperatie na. Ook na deze ingreep bleef de praktijk heel attent en alert en werd er steeds naar onze gesteldheid gevraagd. Geweldig fijn was het dat er vanuit de praktijk heel positief werd gereageerd op onze hartewens: thuis bevallen. Het was zonder te overdrijven de mooiste bevalling die we hadden durven wensen. Heel ontspannen thuis, op twee hoog in de Jordaan werd onze zoon Monty geboren. Lichten gedimd, een kalme omgeving: precies zoals we wilden. De fantastische, vastberaden Maartje was een supercoach en heeft de bevalling niet beter kunnen begeleiden. Wij ervaren deze avond en haar optreden als een groot geschenk.

Goeds van Bob, Eveline en baby Monty.

Wat vind jij van ons?

We waarderen je mening!

9.7

Mijn vrouw had geen ervaring met de zorg die gegeven word in Nederland. We zochten om deze reden naar een verloskundepraktijk die haar vertrouwen kon geven in de dagen voor en tijdens de bevalling. We waren hiervoor bij verloskundepraktijk de Witsenkade in goede handen omdat niet alleen alle medewerkers zelfverzekerd en ervaren zijn maar ook omdat ze uit eigen enthousiasme meeleven met zowel de aanstaande moeder als vader.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Image

Elke keer als we een afspraak hadden bij Verloskundigenpraktijk Witsenkade keken we er naar uit. De persoonlijke aandacht, de tijd en de vaak fijne nuchtere aanpak terwijl we ons altijd serieus genomen voelden hebben wij als zeer prettig ervaren. Het kleine team aan verloskundigen gaf ons een zeer welkom gevoel en hun ervaring en professionaliteit was altijd merkbaar. Tijdens de afspraken was er voldoende tijd om alles te vragen en de verloskundige keek en luisterde goed naar de zwangere en haar partner(s). In ons geval werden we alledrie actief betrokken tijdens de afspraken. De praktijk zorgt ervoor dat je voor de bevalling iedere verloskundige al hebt ontmoet, zodat er tijdens de bevalling altijd iemand is die je al kent. De bevalling zelf was een heel bijzondere en mooie ervaring, mede vanwege het feit dat Laudi steeds vertrouwen, kunde en rust bleef uitstralen. We zullen haar niet snel vergeten!

Judith, Aaron en Judith

9.7

Ik ben met veel plezier tijdens mijn eerste zwangerschap door de kundige dames van de Witsenkade begeleid. Ze hebben stuk voor stuk een passie voor het vak waardoor ik gedurende alle maanden het gevoel had dat mijn baby en ik de beste zorg ontvingen. Bij een eventuele tweede zwangerschap zou ik zeker terug keren naar de Witsenkade.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Graag wil ik jullie nog bedanken voor jullie super goede begeleiding van mijn zwangerschap. De zorg die jullie hebben geboden is heel fijn geweest en heeft er ook aan bijgedragen dat ik heb kunnen genieten van de zwangerschap. In het bijzonder wil ik jullie graag bedanken voor de hele fijne manier waarop de bevalling is begeleid!

Hester

10

Na twee zwangerschappen in het buitenland, kwam ik voor mijn derde zwangerschap bij de witsenkade terecht. Alle dames hebben jarenlange ervaring en dat merk je in de manier van begeleiding. Die is super professioneel en persoonlijk. Ik had echt het gevoel dat ik gezien en gehoord werd. Bovendien konden ze door hun kennis een hele makkelijke link leggen met mijn eerdere ervaringen. De praktijk op de witsenkade is een plek van rust en eenvoud van waaruit een perfecte begeleiding wordt gegeven naar de geboorte van onze dochter toe. Deze parktijk is echt een aanrader!

Lees review op Zorgkaart Nederland

Image

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje, maakte ik kennis met de Witsenkade Verloskundigen. Het was een fijne ontmoeting, omdat ik er alle ruimte vond om de vragen te stellen die ik wilde stellen en ik hierin serieus genomen werd. Opvallend was dat de oprechte betrokkenheid voelbaar was: mijn blijdschap werd gedeeld bij het voelen, horen en zien van mijn ongeboren kindje, en bij elk contact werd er terug gekomen op de onderwerpen die voor mij belangrijk waren in mijn privé situatie. Er wordt zorg op maat geboden. 

De verloskundigen hebben een warm karakter, ze zijn betrokken, zorgvuldig, deskundig, eerlijk en duidelijk. Dit werd bevestigd toen het zover was dat de bevalling zich aankondigde: respectvolle en deskundige begeleiding was daar op een van de belangrijkste momenten van mijn leven. De verloskundige gaf me vertrouwen, hielp me ontspannen tijdens de bevalling en bood me geruststelling tijdens deze bijzondere gebeurtenis. Ook de nazorg verliep fijn. Ik herinner me dat de verloskundige die bij de bevalling was er op stond om zelf ook terug te komen voor de nazorg. Dit getuigt niet alleen van professionaliteit, maar ik voelde me als kersverse moeder ook zeer veilig en op mijn gemak. Veel bewondering heb ik voor het team vande Witsenkade, ik kijk met blijdschap terug op de begeleiding voor, tijdens en na mijn zwangerschap. Inmiddels is mijn zoontje net 1 jaar geworden, ongelooflijk! En we hebben een heel mooi begin gekregen samen.

Janine

Ontzettend bedankt voor jullie begeleiding van mijn zwangerschap en bevalling (Laudi en Lotte in het bijzonder) Ik vond het heel bijzonder om thuis te bevallen en voelde me erg gesteund door jullie. Ik kijk terug op een fijne tijd met hele fijne, leuke, gezellige en kundige zorg. Heel veel dank!!!

Margreet

10

Inmiddels is ook mijn tweede kindje met behulp van de verloskundigen van de Witsenkade geboren. Bij beide zwangerschappen heb ik heel goede herinneringen aan de vriendelijke en duidelijke begeleiding voorafgaand aan de bevalling, als de adequate en heldere begeleiding tijdens de bevallingen. De verschillende dames van de Witsenkade (zowel op de Nicolaas Witsenkade als op de Lindengracht) weten goed een middenweg te vinden tussen een zakelijke en vriendschappelijke band. Hierdoor voel je je op je gemak, zijn ze lief en begripvol als de situatie daar om vraagt, maar ook duidelijk en soms streng als dat nodig is. Ook aan de begeleiding tijdens de bevallingen heb ik niets dan goede herinneringen, evenals mijn man. Beide verloskundigen die me hielpen bij de bevalling, waren heel duidelijk, continue bemoedigend en streng als ik dat nodig had. Het is heerlijk om enkel met een grote lach terug te kijken op deze bijzondere momenten. Dank dames, ik gun alle vrouwen jullie begeleiding!

Lees review op Zorgkaart Nederland

Image

Vlak voordat ik 6 maanden ging rondreizen, kwam ik achter dat ik zwanger was. In een korte tijd (binnen een week) moest ik een aantal dingen regelen voor mijn zwangerschap, waaronder een verloskundige. Via internet kwam ik bij Verloskundigenpraktijk Witsenkade terecht. Petra die mijn intake deed was heel relaxt over mijn reisplannen en mede daardoor ging ik ook relaxt mijn sabbatical in. De controles van de eerste 5 maanden heb ik in verschillende landen gehad en elke keer gemaild met Witsenkade over de resultaten maar ook wat voor onderzoeken ik nodig had. Ik heb volgens mij iedereen van de Witsenkade gesproken en gezien en naar wat ik heb ervaren zijn ze een voor een prettige en kundige dames die goed met elkaar samenwerken. 

Ik wil jullie bedanken voor de goede en kundige begeleiding. Ik realiseer me dat jullie een zware verantwoordelijkheid hebben, zeker om op de cruciale momenten de juiste besluiten te nemen die goed voor de moeder en het kind zijn. Maartje heeft het fantastisch gedaan tijdens mijn bevalling en erna. En ik wil met name Petra, Lotte en Laudi bedanken voor de begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Respect dames!

M.a.w. zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fijne en kundige praktijk!

Groetjes Etjang

9.3

Gedurende mijn eerste zwangerschap bijzonder fijn en warm begeleid door de verloskundigen van deze praktijk. Prettige gesprekken en medisch goed onderlegd. Leuk dat de eerste echo op de praktijk kon plaatsvinden en fijn dat er ook een avondspreekuur is. Tijdens de bevalling heb ik me gesteund gevoeld en ook toen ik werd overgedragen naar de gynaecoloog voor het laatste stukje is Emily gebleven, wat ik bijzonder gewaardeerd heb! Voor een volgende zwangerschap zou ik opnieuw kiezen voor deze praktijk!

Lees review op Zorgkaart Nederland

We willen jullie nog even bedanken voor de super begeleiding tijdens mijn zwangerschap. helaas kon ik niet met jullie bevallen maar tijdens de zwangerschap heb ik me altijd goed begeleid gevoeld en hebben jullie me behandeld als moeder in de dop en niets als bijna kinderarts, dat heeft me erg geholpen. Wij gaan nu genieten en bij een volgende zwangerschap kloppen we zeker weer bij jullie aan.

Laura

9.8

De verloskundigen van de Witsenkade, zijn lief, professioneel en toch warm. Ze hebben mij bij beide zwangerschappen heel erg goed geholpen. Ze denken met je mee als je de dingen anders wilt dan normaal. Heel betrokken en open. Heel erg leuk ook om echo's te kunnen doen op de praktijk zelf. Ook heel fijn dat ze zo ruime openingstijden hebben en dat je direct een verloskundige aan de telefoon krijgt. Hierdoor kun je laagdrempelig vragen stellen waar je het 06 nummer niet voor wil bellen. Ik zou ze aan iedereen aanraden.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Image

Wij zijn alle dames van de Witsenkade heel erg dankbaar voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. We hebben iedereen in de 9 maanden ontmoet en we voelden ons bij allen prettig. We zijn heel goed begeleidt en gerustgesteld waar nodig. Ook werden we altijd ruim geïnformeerd en werd er meer dan genoeg tijd voor ons vrijgemaakt. De bevalling verliep goed met de geweldige ondersteuning en betrokkenheid van Lotte. Al met al stuk voor stuk lieve en betrokken verloskundigen. We raden de Witsenkade aan iedere zwangere vrouw aan!!

Veel liefs Sebas, Tisja en Bowie 

9.3

Heel fijn geholpen door de dames van de Witsenkade, prettige sfeer en zeer goed geholpen gedurende de gehele zwangerschap. Alles is bespreekbaar op een zeer open en aangename manier.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Van de eerste echo waarop een minimensje te zien was tot het fijne bezoek in de kraamweek en alles daartussen, heel erg bedankt voor jullie fantastische zorg, betrokkenheid, deskundigheid, geruststelling en het delen van de vreugde! We hadden het niet beter kunnen treffen. Wie weet tot een volgende keer!

Rosemarie

9.3

Mijn beide zwangerschappen zijn bij de dames van de Witsenkade doorlopen. Ik vind de zorg die ik er heb mogen ontvangen van exceptionele aard; altijd een luisterend oor waar ze met een empatisch, toch professioneel op handelden.  Naast bijzonder persoonlijk contact staat hun website vol met antwoorden op vragen.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Wat zijn we weer blij dat onze dochter geboren is en wat zijn we weer dankbaar dat jullie ons daar in het gehele proces hebben bijgestaan! Jullie zijn stuk voor stuk zo kundig en oprect geïnteresseerd. Elke keer worden we zo goed geholpen en jullie luisteren alsof het de allereerste keer is dat jullie deze verhalen (“Goh, heb hier een beetje last van”; “Wanneer moet ik nu al weer bellen?” etc) horen. Zo fijn! Heel, heel, heel veel dank voor jullie hulp!

Dorine

9.7

Deze praktijk is zeer professioneel en het heeft een ontzettende fijne, prettige sfeer. Alle verloskundigen werkzaam zijn geduldig, professioneel en geven de juiste informatie die je nodig hebt. Fijn zijn ook de verschillende locaties in de stad. Tijdens de bevalling werd er kundig gehandeld en alles goed en kalm uitgelegd. Je kan met al je vragen terecht en ze zijn ook flexibel mbt afspraken maken. Een absolute aanrader voor als je voor het eerst zwanger bent of meerdere kinderen hebt.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Lieve kanjers, Voor de 2e keer mochten wij onder zorg bij jullie en jullie hebben ons wederom fantastisch begeleid en gesteund. Jullie zijn voor ons een zeer kundig en warm team, echt heel fijn!. We genieten met z’n vieren, mede dankzij jullie.

Paula

8.8

Een zeer professionele en vriendelijke verloskundigenpraktijk met mensen die duidelijk plezier hebben in hun werk. De verloskundigen luisteren goed, nemen alle twijfels en vragen van zwangeren serieus, en aarzelen niet om door te verwijzen als het nodig is.

Lees review op Zorgkaart Nederland

Heel veel dank voor jullie fijne en kundige begeleiding. We hebben er weer zo veel aan gehad! Nu en in de afgelopen 5 jaar.

Jojanneke

9.7

Achteraf gezien realiseer ik me pas dat ze een zware verantwoordelijkheid hebben om je goed te begeleiden en besluiten te nemen die goed voor jou en je kind zijn. Deze dames hebben me erg goed begeleid en ik heb altijd de volste vertrouwen in ze gehad. Mijn dank is groot lieve dames!

Lees review op Zorgkaart Nederland