Informatiebijeenkomst


Vroege voorlichting

Deze online voorlichting is voor alle aanstaande ouders die hun eerste kindje verwachten. Het doel  is om jullie in een zo'n vroeg (5-6-7 weken) mogelijk stadium te informeren over lifestyle, sporten en voeding. Verder kunnen vragen of  klachten die er zijn worden gesteld. Ook wordt in het kort het verloop van de zwangerschap besproken en uitleg gegeven over onderzoeken als bloedonderzoek, echoscopie en prenatale onderzoeken. Deze vroege voorlichting gaat vooraf aan de eerste afspraak bij ons die veelal bij de 8-10 weken plaatsvindt. Je kan je aanmelden via deze link.

Informatie over de bevalling

Jarenlang gaven we maandelijks een Live voorlichting over de bevalling. Door Covid waren we genoodzaakt ermee te stoppen en het opgenomen seminar te mailen. Nu 2 jaar later geven ouders de voorkeur aan deze online voorlichting, omdat je het op elk moment kunt bekijken en ook gemakkelijk terug kunt kijken. Dus dit houden we zo! 

Als je 30 weken zwanger bent (of eerder als je dat wilt) ontvang je van ons een link naar deze 2 uur durende voorlichting, waarin we uitgebreid vertellen hoe het verloop van een bevalling is en wat jullie kunnen verwachten. Ook bespreken we wanneer je ons kunt bellen en wat wij voor jullie kunnen doen. Daarna zullen we op het spreekuur met jullie een aparte (lange) afspraak plannen om jullie beval wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. 

Bijeenkomst over borstvoeding

Het is zo fijn als je al wat kennis hebt over borstvoeding voordat je hiermee start! Volg daarom een online voorlichtings bijeenkomst over borstvoeding. 
Volg hem samen met je partner, ook voor hem/haar is het erg nuttig!

Er zijn meerdere aanbieders. Onderstaande zijn allen erg goed!