Informatiebijeenkomst


In verband met het Coronavirus hebben we besloten de live voorlichtingen te annuleren tot in ieder geval april 2020. Je kan je wel aanmelden, we sturen je dan een digitale versie.

Bijeenkomst over de bevalling

Dit is een belangrijk onderdeel van de zwangerschapsbegeleiding. Jullie krijgen hier namelijk veel extra informatie, die uitgebreider is dan op het spreekuur. We vertellen hoe het verloop van een bevalling is en wat jullie kunnen verwachten. Ook bespreken we wanneer je ons kunt bellen en wat wij voor jullie kunnen doen. Kom samen, want ook voor je partner is deze avond erg belangrijk!

Ivm het Coronavirus zullen de bijeenkomsten tot in ieder geval juli niet plaatsvinden. Daarom hebben wij hem opgenomen. Indien jij je aanmeldt voor deze bijeenkomst zullen we hem digitaal naar je sturen.

Data:
Het is onzeker of onderstaande data doorgaan

 • 6 juli (locatie volgt)
 • 3 augustus(locatie volgt)
 • 31 augustus (locatie volgt)

Kosten:
De bijeenkomst is gratis.
(Sta je niet bij ons ingeschreven, dan zijn de kosten voor het bijwonen 15 euro per persoon)

We also have an information gathering in English.


  Vroege voorlichting

  De vroege voorlichting is voor alle aanstaande ouders die hun eerste kindje verwachten. Het doel van deze avond is om jullie in een zo'n vroeg (5-6-7 weken) mogelijk stadium te informeren over lifestijl, sporten en voeding. Verder kunnen vragen of  klachten die er zijn worden gesteld. Ook wordt in het kort het verloop van de zwangerschap besproken en uitleg gegeven over onderzoeken als bloedonderzoek, echoscopie en prenatale onderzoeken. Deze vroege voorlichting gaat vooraf aan de eerste afspraak bij ons die veelal bij de 8-10 weken plaatsvindt.

  In verband met het Coronavirus zijn deze voorlichtingen geannuleerd. Deze informatie zullen wij jullie geven tijdens de eerste controle.

  We also have the information gathering in English.

  Bijeenkomst over borstvoeding

  Het is zo fijn als je al wat kennis hebt over borstvoeding voordat je hiermee start! Ga daarom naar een voorlichtings bijeenkomst over borstvoeding. 
  Kom samen, want al geeft je partner geen borstvoeding, ook voor hem/haar is het erg nuttig!

  Tot in ieder geval juli zijn alle bijeenkomsten geannuleerd, indien jij je aanmeldt voor deze bijeenkomst zullen we hem digitaal naar je sturen.

  Data:
  Het is onzeker onderstaande data live doorgaan:

  • Maandag 27 juli
  • Dinsdag 1 septemer
  • Maandag 21 september
  • Maandag 26 oktober
  • Dinsdag 24 november
  • Maandag 21 december