InformatiebijeenkomstBijeenkomst over de bevalling

Dit is een belangrijk onderdeel van de zwangerschapsbegeleiding. Jullie krijgen hier namelijk veel extra informatie, die uitgebreider is dan op het spreekuur. We vertellen hoe het verloop van een bevalling is en wat jullie kunnen verwachten. Ook bespreken we wanneer je ons kunt bellen en wat wij voor jullie kunnen doen. Kom samen, want ook voor je partner is deze avond erg belangrijk!

In verband met het Coronavirus hebben we besloten de live voorlichtingen te annuleren tot in ieder geval zomer 2021. Daarom hebben wij hem opgenomen. Indien jij je aanmeldt voor deze bijeenkomst zullen we hem digitaal naar je sturen.

Vroege voorlichting

De vroege voorlichting is voor alle aanstaande ouders die hun eerste kindje verwachten. Het doel van deze avond is om jullie in een zo'n vroeg (5-6-7 weken) mogelijk stadium te informeren over lifestijl, sporten en voeding. Verder kunnen vragen of  klachten die er zijn worden gesteld. Ook wordt in het kort het verloop van de zwangerschap besproken en uitleg gegeven over onderzoeken als bloedonderzoek, echoscopie en prenatale onderzoeken. Deze vroege voorlichting gaat vooraf aan de eerste afspraak bij ons die veelal bij de 8-10 weken plaatsvindt.

In verband met het Coronavirus zijn deze voorlichtingen geannuleerd. Deze informatie zullen wij jullie geven tijdens de eerste controle.

We also have the information gathering in English.

Bijeenkomst over borstvoeding

Het is zo fijn als je al wat kennis hebt over borstvoeding voordat je hiermee start! Volg daarom een online voorlichtings bijeenkomst over borstvoeding. 
Volg hem samen met je partner, ook voor hem/haar is het erg nuttig!

Er zijn meerdere aanbieders. Onderstaande zijn allen erg goed!