Informatiebijeenkomst


Vroege voorlichting

Deze online voorlichting is voor alle aanstaande ouders die hun eerste kindje verwachten. Het doel  is om jullie in een zo'n vroeg (5-6-7 weken) mogelijk stadium te informeren over lifestyle, sporten en voeding. Verder kunnen vragen of  klachten die er zijn worden gesteld. Ook wordt in het kort het verloop van de zwangerschap besproken en uitleg gegeven over onderzoeken als bloedonderzoek, echoscopie en prenatale onderzoeken. Deze vroege voorlichting gaat vooraf aan de eerste afspraak bij ons die veelal bij de 8-10 weken plaatsvindt. Je kan je aanmelden via deze link.

Informatie over de bevalling

Tijdens deze voorlichting, vertellen we uitgebreid hoe het verloop van een bevalling is en wat jullie kunnen verwachten. Ook bespreken we wanneer je ons kunt bellen en wat wij voor jullie kunnen doen. Daarna zullen we op het spreekuur met jullie een aparte (lange) afspraak plannen om jullie beval wensen te bespreken en vragen te beantwoorden.

We bieden 2 mogelijkheden:

 1. Live de voorlichting bijwonen
  • Datum: 27 juni 2022 
   Tijd: 19:00-21:15 uur
   Locatie: 3e Oosterparkstraat 136 C, 1092 EC Amsterdam
   Kosten: gratis. Geef je wel op bij de assistente!
 2. De opgenomen voorlichting online bekijken, via een link die we je sturen als je 30 weken zwanger bent (of eerder als je dat wilt).

Belangrijk: De opgenomen en Live voorlichting zijn identiek!
Kies dus of je live OF opgenomen de info tot je wilt nemen.

Bijeenkomst over borstvoeding

Het is zo fijn als je al wat kennis hebt over borstvoeding voordat je hiermee start! Volg daarom een online voorlichtings bijeenkomst over borstvoeding. 
Volg hem samen met je partner, ook voor hem/haar is het erg nuttig!

Er zijn meerdere aanbieders. Onderstaande zijn allen erg goed!