Wie we zijn

We zijn een onafhankelijke, toonaangevende verloskunde praktijk in Amsterdam Centrum. We begeleiden vrouwen van zwangerschap tot kraambed. We zijn gepassioneerd om elke dag de beste en mooiste zorg te geven.


Super team

We zijn een klein en hecht team van zeer ervaren en kundige verloskundigen. Bij ons staat kwaliteit van zorg, persoonlijke aandacht en ontzorgen voorop.

We helpen jullie om eigen keuzes te maken, op basis van volledige informatie en persoonlijke begeleiding.

Passie voor ons vak

We komen graag 's nachts ons bed voor je uit

Onze liefde voor ons vak komt doordat we medische zorg mogen geven op een persoonlijke manier.

 • Persoonlijke begeleiding (écht!)

  De relatie met je verloskundige is intens, persoonlijk en intiem. Voor een korte periode deel je van alles met ons en staan wij altijd voor je klaar. 

 • Empowerment

  Het gaat niet om ons, maar om jullie. Het is jullie zwangerschap, jullie bevalling en straks jullie kind. Wij informeren, faciliteren, controleren.

 • Continu verbeteren

  Hoe kunnen we het beter, simpeler, mooier doen? We innoveren en professionaliseren. We luisteren naar onze clienten en werken nauw samen met onze partnerziekenhuizen.

 

We staan voor je klaar!

Emely Achterberg

Verloskundige, Echoscopiste

Lotte Ouwehand

Verloskundige

Laudi de Wit

Verloskundige

Roos Neervoort

Verloskundige

Pippa Burell

Verloskundige

Je verloskundige in de buurt

We werken vanuit twee locaties in Amsterdam Centrum:

 • Een prachtig pand aan de Nicolaas Witsenkade (tegenover de Heineken Brouwerij)
 • Het Ouder-Kind Centrum aan de Lindengracht in De Jordaan (waar we 's zomers onze wachtkamer op het dakterras hebben)

Onze praktijken zijn voorzien van alle gemakken en beschikken we over alle medische apparatuur om tijdens de controles de gezondheid van moeder en kind te controleren.

We beschikken natuurlijk over een eigen echoapparaat; doptone om de hartslag van de baby meten en alles dat nodig is voor bloedafname bij de moeder en het meten van vitale functies zoals bloeddruk.

Image

Onze ervaring met de Witsenkade is ontzettend fijn. Toen ik de eerste keer zwanger was en we op gesprek kwamen, voelden we ons meteen erg op ons gemak en serieus genomen. Het was natuurlijk nog pril, even kennismaken, maar we hadden meteen al het idee: met deze praktijk komt het helemaal goed. We hadden dan ook veel...

...lees verder

Personal stories