Onze visie en aanpak

Iedere vrouw is uniek, dus ook iedere zwangerschap en bevalling. Onze ervaring is dat je het beste bevalt op een manier die bij je past.

We zijn er van overtuigd dat heel veel mogelijk is tijdens de zwangerschap en bevalling en dat jullie hier het beste zelf over kunnen beslissen.

Om dit goed te doen zorgen we er voor dat jullie alle informatie hebben die je nodig hebt voor een weloverwogen keuze. We luisteren, dragen opties aan en helpen je te besluiten. Daarnaast geven we heel duidelijk de grenzen aan van wat medisch verantwoord is. Op die manier kan je het meest genieten van deze bijzondere periode op een veilige manier.

Onze kernwaarden.

Wat leidend is in onze aanpak
 • Warme wijsheid

  Door ervaring kunnen we handelen vanuit vertrouwen en rust. Ook komen we snel tot de kern en hoeven jullie nooit bang te zijn voor een oordeel. Je mag zijn wie je bent!

 • Eenvoud en kwaliteit

  We houden van een ongecompliceerde en nuchtere manier van werken. We geven duidelijkheid en zekerheid. We doen ons werk goed en met zorg.

 • Humor

  Wij vinden ons werk gewoon enorm leuk! We hebben een positieve 'can-do' mindset en benaderen vanuit lichtheid.

 • Krachtig en samen

  Wij geloven echt in mensen, en houden van ieders verschillen. Daardoor wordt het nooit routine. Wij vinden de balans tussen de wensen van jullie en daadkrachtige zorg. Wij informeren, jij besluit.

Image