Regenboog ouders

Een regenboog gezin, is ieder gezin dat een andere samenstelling heeft dan 2 hetero ouders en hun kind. Bijvoorbeeld een gezin bestaande uit een kind met een alleenstaande, homo/ lesbo of transgender ouder.

Wij begeleiden alle vormen van liefdevol ouderschap en hebben de kennis om je te helpen of te verwijzen naar professionals die ervaring hebben met regenbooggezinnen.

Regenboog gezin

Elke keer als we een afspraak hadden bij Verloskundigenpraktijk Witsenkade keken we er naar uit. De persoonlijke aandacht, de tijd en de vaak fijne nuchtere aanpak terwijl we ons altijd serieus genomen voelden hebben wij als zeer prettig ervaren. Het kleine team aan verloskundigen gaf ons een zeer welkom gevoel en hun ervaring en professionaliteit was altijd merkbaar. Tijdens de afspraken was er voldoende tijd om alles te vragen en de verloskundige keek en luisterde goed naar de zwangere en haar partner(s). In ons geval werden we alledrie actief betrokken tijdens de afspraken. De praktijk zorgt ervoor dat je voor de bevalling iedere verloskundige al hebt ontmoet, zodat er tijdens de bevalling altijd iemand is die je al kent. De bevalling zelf was een heel bijzondere en mooie ervaring, mede vanwege het feit dat Laudi steeds vertrouwen, kunde en rust bleef uitstralen. We zullen haar niet snel vergeten!

Judith, Aaron en Judith

In deze folder kan je veel informatie lezen over juridische en praktische zaken.


Image

Experts:

Notaris:
GertJan Veenhof www.veenhofnotariaat.nl

Advocaten:
Jo-an van der Tol www.wensfamilierecht.nl
Annelieke Bouma www.vbbradvocaten.nl
Kim Smienk www.kimsmienkadvocatuur.nl
Vincent  Kuit  www.binnenstadadvocaten.nl
Martijn Mok www.meerburgmok.nl

Coaching:
Sara Coster www.saracoster.nl
Sjors Veenendaal www.studiokinderwens.nl
Anne Koning www.langengelukkig.org