WAT KAN DE Partner DOEN BIJ EEN BEVALLING

Je rol als partner is essentieel. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling. We vinden het daarom ook erg belangrijk dat je weet dat we er ook voor jou zijn! Je bent welkom bij iedere controle en je mag ons ook altijd bellen bij vragen.

Het is al lang niet meer zo dat de aandacht alleen uitgaat naar de vrouw die de baby bij zich draagt. Tegenwoordig zijn partners ook erg betrokken bij de zwangerschap.  Wij zullen er alles aan doen om jullie beide klaar te stomen voor de bevalling en het ouderschap.

De Papaklas! Speciaal voor vaders
Ben je al volledig op de hoogte van alles wat er komen gaat? Weet je wat je moet doen als de vliezen breken? En hoe ziet je leven eruit als de kleine er is? Het wordt allemaal echt heel leuk, maar er komt een hoop op je af. Een klein mensje op de wereld zetten, gaat nou eenmaal niet vanzelf. Terwijl je vrouw ligt te puffen op bed, ben jij degene die alles goed geregeld moet hebben en het hoofd koel moet houden. Gelukkig is er de Papaklas, opgezet door twee ervaren vaders uit Amsterdam. Tijdens een informele informatieavond krijg je alles te horen wat je moet weten als aanstaande vader. Samen met een klein groepje andere aanstaande vaders, kun je bovendien alle vragen stellen de je nog hebt.