Q&A COVID-19

Vragenuurtje COVID-19

Wij begrijpen dat door de situatie rond COVID-19 er veel vragen en onzekerheden zijn met betrekking tot jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. De informatie en adviezen rondom COVID-19 veranderen per dag en volgen elkaar in een snel tempo op. Binnen al deze berichten is het niet altijd makkelijk om de informatie te halen die mogelijk voor jullie relevant is. Daarnaast gaat er (helaas) ook een hoop ‘nep’ nieuws rond. 

Om jullie van de juiste en correcte informatie te voorzien zullen wij (samenwerking van de de zes verloskundigenpraktijken van VSV Oost) elke week een Q&A uur verzorgen door middel van Zoom. Iedere donderdag zullen twee verloskundige jullie vragen beantwoorden tijdens deze bijeenkomst. Jullie vragen kunnen op voorhand per mail ingebracht worden of tijdens de bijeenkomst gesteld worden. Ook als je zelf geen vragen hebt kan het misschien fijn zijn om de bijeenkomst bij te wonen voor aanvullende informatie. 

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar coronaverloskundige@gmail.com. Dan ontvang je een uitnodiging en uitleg voor de zoom bijeenkomst. Bij je aanmelding kan je ook direct je vragen inbrengen.