Witsenkade
Verloskundigen.

De Praktijk.

Al 25 jaar geven de verloskundigen van de Witsenkade professionele begeleiding aan zwangeren en hun partner in Amsterdam Centrum, Oost, Zuid en De Pijp. Onze zorg is heel persoonlijk. We luisteren goed naar jullie wensen en geven jullie, binnen wat medisch mogelijk is, alle keuze vrijheid. We doen er alles aan om van je zwangerschap en bevalling een veilige, plezierige en bijzondere ervaring te maken.

Groepsfoto van praktijk Witsenkade

Een team van ervaren verloskundigen

In onze praktijk werken we met vijf vaste verloskundigen: Lotte, Emely, Lieke, Laudi en Maartje. Ze zijn allemaal zeer kundige vroedvrouwen met 4 tot 12 jaar ervaring. De verloskundigen zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van de zwangeren en zijn het aanspreekpunt voor medische vragen.

De verloskundigen worden ondersteund door Roos. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan je haar tussen 09:00-13:30 uur telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, voor medische, praktische of administratieve zaken.
De financiële zaken worden geregeld door Anneke.

Enkele weken per jaar begeleiden wij een verloskunde student. Momenteel begeleiden wij geen studenten.

Lees meer over het team

De zorg die wij bieden

Als verloskundige geven we medische zorg aan gezonde vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Onze begeleiding duurt vanaf de derde maand tot in het kraambed en we begeleiden zowel vrouwen die thuis als in het ziekenhuis willen bevallen. Ook als je zwanger wilt worden kun je bij ons terecht voor een kinderwensconsult. Lees meer over de verloskundige zorg

Ervaringsdeskundigen

Wij kunnen jullie wel vertellen hoe we werken. Maar het meest nuttig is het om de ervaringen van andere vrouwen te lezen. Je kan hier de reacties lezen die wij van vrouwen ontvingen.